ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάθε συσκευή που αγοράζετε από το κατάστημά μας καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών. Σε περίπτωση που εντοπίσετε βλάβη στην συσκευή σας νωρίτερα, χωρίς δική σας υπαιτιότητα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να μας επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβατε, αλλά αποφασίσατε να μην ολοκληρώσετε την αγορά τους πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι:
• Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
• H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει:
• Να μας τηλεφωνήσετε στο 22312 22892 και να μας ενημερώσετε. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με όποιο τρόπο επιθυμείτε.
• Να συσκευάσετε καλά το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής/παραλαβής/αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
• Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσουμε τα χρήματα σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (3€) και τυχόν αντικαταβολής (2€) και το κόστος των εξαρτημάτων που μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση ή σε διαφορετική από την αρχική τους συσκευασία.