Voopoo

VooPoo Drag 5 Mod 177W

59,90

Black
Silver
Gradint Blue
Gradint Brown
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Περιγραφή

Drag 5 Mod 177W – VooPoo

Το Drag 5 της Voopoo είναι ένα mod υψηλής ισχύος, σχεδιασμένο να προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο άτμισμα σας. Με δυνατότητα ρύθμισης ισχύος έως και 177W , αυτό το mod παρέχει μια πλήρη εμπειρία. Το Drag 5 δέχεται δύο εξωτερικές μπαταρίες 18650 (πωλούνται χωριστά), εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και διάρκεια. Το DRAG 5 προσφέρει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ατμίσματος, όλες ελεγχόμενες από ένα μόνο κουμπί, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το VooPoo Drag 5 Mod 177W προσφέρει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ατμίσματος, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την ιδανική ρύθμιση για τις ανάγκες σας.

  • Έξυπνη Λειτουργία: Αυτή η λειτουργία ταιριάζει αυτόματα με την αντίσταση του πηνίου και περιορίζει τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καθιστώντας την εμπειρία ψεκασμού πιο εύκολη και ασφαλή.
  • Λειτουργία RBA: Για τους πιο προχωρημένους χρήστες, αυτή η λειτουργία απενεργοποιεί οποιονδήποτε περιορισμό, επιτρέποντας πλήρη έλεγχο στις ρυθμίσεις ισχύος.
  • Λειτουργία Ελέγχου Θερμοκρασίας: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα κοινά υλικά θέρμανσης, προσαρμόζοντας τη συσκευή στις ειδικές ανάγκες του DIY ατμίσματος.
  • Λειτουργία ECO: Επιλέξτε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται στο 90% της λειτουργίας RBA, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πτυσσόμενος Διακόπτης 3 σε 1 και Χρωματική Προσαρμογή

Το Drag 5 Mod διαθέτει έναν καινοτόμο πτυσσόμενο διακόπτη 3 σε 1, ο οποίος σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο κλείδωμα της συσκευής, το κλείδωμα της τροφοδοσίας και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση με ένα μόνο κουμπί. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή της οθόνης επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε χρώματα θεμάτων: κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μωβ και πράσινο, προσφέροντας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.

Κινούμενα Σχέδια Ατμίσματος και Σύστημα Αξιολόγησης Μπαταρίας

Οι χρήστες του Drag 5 μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τις κινούμενες εικόνες κατά το άτμισμα, προσθέτοντας μια διασκεδαστική πινελιά στην εμπειρία τους. Το ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης μπαταρίας σας δείχνει αν η μπαταρία της συσκευής είναι κατάλληλη για συνεχή χρήση, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το σύστημα αξιολόγησης της μπαταρίας με οπτική απεικόνιση στην οθόνη σας ενημερώνει γρήγορα για την κατάσταση της μπαταρίας, επιτρέποντας πιο έξυπνη και αποτελεσματική διαχείριση της συσκευής.

Η μοναδική έξυπνη σχεδίαση του δερμάτινου καλύμματος C-Frame επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση των μπαταριών με μία απλή κίνηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για περίπλοκες διαδικασίες αποσυναρμολόγησης. Το ανθεκτικό πλαίσιο από κράμα ψευδαργύρου προσφέρει αντοχή και στιβαρότητα, ενώ η πλήρως αποσπώμενη κάλυψη επιτρέπει την ανάδειξη του μοναδικού σας στυλ.

Η δυνατότητα ενεργοποίησης του animation με φλόγα προσθέτει μια μοναδική και διασκεδαστική πινελιά στο Drag 5

Χάρη στο προηγμένο chipset GENE.TT 2.0, προσφέροντας εντυπωσιακή απόδοση και ευελιξία. Με γρήγορη φόρτιση 5V/3A, μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT, το DRAG 5 είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την ευελιξία στο άτμισμα τους.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 55.09 * 27.40 * 142.40 mm
  • Ισχύς εξόδου: 5 – 177 W
  • Τάση εξόδου: 3.2 – 8.4V
  • Εύρος αντίστασης: 0.5 – 3.0 ohm
  • Λειτουργίες Woking: Smart, RBA, TC, ECO
  • Άλλη λειτουργία: Flame Animation, Σύστημα αξιολόγησης μπαταρίας
  • Έλεγχος θερμοκρασίας: 100 – 315C / 200 – 600F
  • Chipset: GENE.TT 2.0 chipset
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: Διπλές μπαταρίες 18650 (Δεν περιλαμβάνονται)
  • Υλικό πλαισίου: Κράμα ψευδαργύρου + δέρμα
  • Οθόνη: Οθόνη TFT 0.96 ιντσών
  • Θύρα φόρτισης: Type-C 5V / 3A

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x Drag 5 Mod

1 x Καλώδιο USB-C

1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Voopoo

ΧΡΩΜΑ

Black, Silver, Gradint Blue, Gradint Brown